Τηλ: 210 9760 300 Email : info@statiras.gr

 

 
Zois Kolios Group of Companies
16
Apr

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ Η KOLIOS ZOIS GROUP OF COMPANIES AE

Την αλιευτική εκμετάλλευση  της λιμνοθάλασσας Κόφτρα -Παληομπούκα ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ του Νομού Άρτας, ανέλαβε μετά από Δημόσια Δημοπρασία  η STATIRAS GROUP ΑΕ, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου.

Η λιμνοθάλασσα Νεοχωρίου αποτελεί πλέον τη δεύτερη μονάδα υδατοκαλλιέργειας του Ομίλου, μετά την χερσαία μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας που αναπτύσσει ήδη από τις αρχές του έτους, στο Ψαθοτόπι Άρτας.  Στο ανθρώπινο δυναμικό της νέας μονάδας, θα συμπεριληφθούν και τα μέλη του αλιευτικού συνεταιρισμού που είχαν έως τώρα την  εκμετάλλευση της.   

Στόχος του κ. Ζώη Κολιού, ιδρυτή και Προέδρου της εταιρείας, είναι να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και να ενισχύσει σε διεθνές επίπεδο,  το Ελληνικό Αλιευτικό προϊόν και όχι μόνο. Το ενδιαφέρον του για τον Αμβρακικό Κόλπο, προέρχεται κυρίως από την αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του και επιπλέον την πεποίθηση ότι ο πρωτογενής τομέας στην Ελλάδα οφείλει να είναι πρωταγωνιστής στη πορεία της ανάπτυξης  της. Για αυτό και στους βασικούς τους στόχους  είναι η δημιουργία σύγχρονων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας και η ενίσχυση του αγροτουρισμού. Ο όμιλος KOLIOS ZOIS GROUP  OF COMPANIES AE μέσω των θυγατρικών του εταιρειών, έχει αναπτύξει μια γκάμα υπηρεσιών και δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στους κλάδους της Χρηματοοικονομικής Συμβουλευτικής και Ανάπτυξης Επενδυτικών Έργων, Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Ξενοδοχειακών Μονάδων, Υπηρεσιών και Συστημάτων Φύλαξης και Προστασίας.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...